Over BIK

Bart Kavelaars BIK engineering
Bart Kavelaars

BIK engineering is een full-service engineering bureau uit Bladel. Aan het roer staat Bart Kavelaars. Bart heeft bij diverse bedrijven en in verschillende technische functies ervaring opgedaan in het ontwerpen van machines voor onder andere de voedingsindustrie.

Sinds de start in 2014 is het expertisegebied in sneltreinvaart gegroeid. BIK engineering ontwikkelt en ontwerpt technische systemen en producten, zoals verpakkingsmachines maar ook kunststof spuitgiet- en extrusieproducten. Daarnaast maakt het bedrijf hoogwaardige prototypes en kleine series producten, onder andere met behulp van 3D printtechnieken.

U kunt bij BIK engineering terecht voor het complete traject. Ook denken wij graag mee in een bepaalde fase van het ontwikkelingstraject. Het maken van prototypes of kleine series kunnen wij snel en in-house voor u verzorgen.

De kernwaarden van BIK zijn Brainstorm, Innovatie en Kennis: Wij geven uw idee een eerste vorm tijdens een Brainstorm, ontwikkelen het vervolgens door tot een Innovatie en leggen de opgedane Kennis vast in een technische tekening.